Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunere-surpriză pentru conducerea unei filiale judeţene PNL

sigla noua pnl

Liberii merg mai departe cu o conducere bicefală la toate nivelurile. Vechile structuri de conducere a PNL şi PDL îşi stabilesc separat conducerile. În judeţul Timiş, vechiul PDL a rămas fără preşedinte, după demisia lui Constantin Ostaficiuc, iar unul dintre parlamentarii filialei vine cu o propunere-surpriză.

Vezi şi: Un greu PDL şi-a dat demisia

Deputatul Alin Popoviciu, vicepreşedinte PDL de la nivel național, a făcut deja primul pas pentru numirea unui nou președinte al filialei județene. Popoviciu vrea un om din afara partidului și chiar din afara politicii.

"L-am propus pe domnul Marilen Pirtea (rectorul Univeristăţii de Veste din Timişoara – n.r) ca înlocuitor al domnului Ostaficiuc, dar am făcut această propunere direct la București, așa că nu înțeleg cum ați aflat deja. Încă nu am vorbit cu dumnealui, dar sper că va accepta, lucru care ar fi un real câștig pentru partid. Eu sper să vină, iar dacă va face acest pas va trebui să se pregătească să candideze la ceva. Mai multe nu pot să spun deocamdată", a declarat Popoviciu pentru presa locală.

Rectorul UVT susține însă, că nu știe nimic despre planurile pe care le fac democrat liberalii. "Nu mă pot antepronunța. Eu nu știu nimic despre această propunere. Nu a discutat nimeni cu mine pe această temă", a declarat rectorul. Dacă varianta Pirtea s-ar concretiza, PNL Timiş ar fi condus de un rector şi un fost rector (Nicolae Robu, primarul Timişoarei, fost rector al Universităţii Politehnica).

Marilen Pirtea a fost de mai multe ori în centrul atenţiei în ultimele luni. La alegerile parlamentare parţiale din 25 mai, rectorul a fost curtat pe PSD pentru o candidatură pe colegiul vacantat de Maria Grapini. Până la urmă, candidatul PSD a fost medicul Florică Bîrsăşteanu. După turul 1 al alegerilor prezidenţiale, Pirtea a ieşit din nou la rampă cu o propunere. Acesta dorea ca UVT să găzduiască o dezbatere electorală între Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

Vezi şi:

Rectorul care i-a invitat pe Ponta şi Iohannis la dezbatere: Nu sunt rudă cu Vasile Blaga

Rectorul unei universităţi de top, curtat de PSD pentru alegerile parţiale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.