Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Propunerea care a tulburat apele în PSD. Prima reacţie a lui Răzvan Cuc, nominalizat la Ministerul Trasporturilor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Deputatul PSD Răzvan Cuc mulţumeşte, într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, premierului Dăncilă pentru încredere, preşedintelui Dragnea că a crezut în el şi liderului PSD Neamţ, al cărui membru este, pentru susţinere. "Preiau cu şi mai multă hotărâre proiectele de infrastructură", spune el, potrivit news.ro.

CITEȘTE ȘI: Aciditatea din corp, cauza lipsei de energie și a obezității

"Mulţumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul şedinţei CEX şi în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar şi liderului PSD Neamţ, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează şi mă determină să preiau cu şi mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care aşteaptă să fie soluţionate de luni bune", scrie Cuc.

El se declară conştient că "Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor".

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi seară, că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Tranposturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc pentru Transporturi. ”Îl voi şi suna pe domnul preşedinte Iohannis şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili”, a spus premierul.

Răzvan Cuc era până recent membru PSD Giurgiu, însă s-a transferat la Neamţ tocmai din cauza conflictuli cu liderul de la Giurgiu, Niculae Bădălău. Acesta din urmă a şi anunţat marţi că PSD Giurgiu nu îl susţine pe Cuc pentru Ministerul Transporturilor. Mutarea lui Cuc la Neamţ a fost criticată în şedinţa CExN şi de Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea.

CITEȘTE ȘI: Plictiseala, PERICOL pentru creier. TOP 10 exerciţii care îmbunătăţesc memoria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.