Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest al suporterilor lui Juventus împotriva recrutării lui Romelu Lukaku

The Independent
Romelu Lukaku

Sute de suporteri ai echipei Juventus Torino au invadat terenul în cursul meciului de pregătire disputat miercuri de elevii antrenorului Massimiliano Allegri în compania tinerilor jucători ai clubului italian, pentru a protesta împotriva eventualei recrutări a atacantului belgian Romelu Lukaku.

În ultima perioadă au circulat informaţii legate de un posibil schimb de jucători între Juventus Torino, care îl doreşte pe Lukaku, şi Chelsea Londra, interesată de sârbul Dusan Vlahovic, actualul atacant al "Bătrânei Doamne", conform agerpres.

Juve a câştigat cu 8-0 amicalul de miercuri, însă meciul a fost perturbat de intrarea pe gazon a sute de fani, care se opun recrutării lui Lukaku, fostul jucător al rivalei Inter Milano.

Încă din primul minut al meciului, suporterii torinezi au început să scandeze "Nu îl vrem pe Lukaku", iar scandările au continuat pe tot parcursul jocului.

Cu o seară înainte, fanii au afişat un banner pe care scria "Lukaku, rămâi la Milano, avem deja portar de rezervă", ironizându-l astfel pe belgian după ce acesta a blocat în mod involuntar mingea trimisă cu capul spre poarta adversă de coechipierului său Federico Dimarco, în finala ultimei ediţii a Ligii Campionilor, pierdută de Inter Milano în faţa englezilor de la Manchester City (0-1).

În ciuda acestor proteste, transferul lui Luakaku la Juventus are în continuare şanse să se realizeze, dacă cele două cluburi se vor pune de acord asupra sumei de transfer, scrie presa italiană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.