Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest de amploare: 100 de mineri au păstruns cu forţa în sediul CEH Petroşani

mineri

Aproximativ 100 din cei peste 400 de mineri care protestează, joi, la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) din Petroşani, cerând demisia conducerii, au forţat intrarea în sediul administrativ şi au pătruns cu forţa în imobil, strigând ”Hoţii” şi ”Ieşi afară, javră ordinară”, anunţă Mediafax.

Protestatarii i-au împins pe paznicii de la uşa Complexului Energetic Hunedoara şi au intrat peste aceştia. Ei s-au oprit la parterul clădirii, neputând urca în lipsa cartelelor de acces, şi scandează: "Demisia", "Nu cedăm", "Unitate" şi "Ieşiţi afară, javre ordinare".

Minerii sunt nemulţumiţi de durata negocierilor care au loc la etajul întâi al clădirii, între administraţie şi sindicate, şi de faptul că directorul general al CEH, Aurel Niculescu, a ajuns la Petroşani abia în jurul prânzului, deşi ceruseră prezenţa acestuia de miercuri seară.

Cei peste 400 de mineri din schimbul întâi de la minele Lonea, Lupeni şi Vulcan care ar fi trebuit să intre în subteran protestează de joi dimineaţă în curtea Complexului Energetic Hunedoara (CEH) din Petroşani, cerând demisia conducerea societăţii, pe care o acuză de incompetenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.