Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest EXTREM la MAI: un mascat din Gorj face IAR greva foamei, acuzând că se vrea să fie internat ABUZIV la Gerota

Paul Nicolae Feroiu politist mascat greva foamei MAI

Paul Floroiu, angajat în cadrul SAS Gorj a revenit în stradă, în fața MAI, acolo unde face greva foamei. La începutul lunii mai, Floroiu a făcut greva foamei zece zile, acuzând că se încearcă îndepărtarea sa abuzivă din structura SAS, pe motiv că ar fi impus antrenamente dure colegilor săi. Floroiu acuza atunci că psihologul SAS Gorj încearcă să îl interneze cu forța la nebuni. Cazul lui a ajuns în atenția Senatului, însă polițistul spune că nimeni nu îi face dreptate.

Citește și: VIDEO Un MASCAT din Gorj face de zece zile GREVA FOAMEI la MAI: s-a încercat ELIMINAREA lui din sistem și internarea la psihiatrie

"Continuă aceleași minciuni și abuzuri, vedem ce se întâmplă în țară. Există mulți polițiști bine pregătiți, dar nu sunt lăsați să își facă treaba de unii care vor să se afirme. Vreau să mulțumesc Senatului, Comisiei de abuzuri, care m-a programat la un clinician psiholog  pentru a se vedea că nu am probleme. Cred că domnul ministru de Interne ar trebui să se implice mai mult în cauza mea. Am vrut să rămân la Ordine Publică, dar doamna psiholog vrea să fiu internat la Psihiatrie la Gerota".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.