Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest față de creșterea RCA la Vaslui

udayavani.com
protest

Zeci de maşini de mare tonaj au traversat, luni, centura ocolitoare a municipiului Vaslui cu claxoanele pornite pentru a atrage atenţia cu privire la creşterea poliţei RCA. Betoniere şi autotrenuri ale unor firme de construcţii din judeţ, maşini ale unor firme de transport sau ale unor firme de producţie din Vaslui au circulat cu viteză redusă, semnalând nemulţumirea faţă de preţul crescut al asigurării obligatorii. 

Circulaţia în zonă a fost îngreunată, dar nu s-au creat blocaje. 

În context, preşedintele Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură (CCIA) Vaslui, Ionel Constantin, a solicitat o intervenţie a reprezentanţilor Guvernului în relaţia cu firmele de asigurări din România, astfel încât agenţii economici să nu mai fie nevoiţi să plătească poliţe de asigurare atât de mari.

Tensiune INSOLUBILĂ: Rusia își pregătește un scut antirachetă


'Agenţii economici au, pe lângă taxele împovărătoare, cheltuieli foarte mari cu combustibilul şi cu asigurările. Suntem alături de acest protest şi cerem guvernanţilor, oricare ar fi ei, să intervină în relaţia cu firmele de asigurare', a declarat pentru AGERPRES preşedintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

Băsescu, atac violent la Ponta: 'A găsit formula să devină un nimic'


Şi şeful Asociaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Ovidiu Copacinschi, a afirmat, într-o declaraţie pentru AGERPRES, că factorii de decizie trebuie să stimuleze mai mult capitalul autohton. 

'Este timpul să stimulăm capitalul autohton şi să tratăm întreprinderile mici şi mijlocii la fel cu corporaţiile de afară, fiindcă acum nu se întâmplă acest lucru. Sprijinim protestul şi solicităm tratament egal între corporaţiile străine şi investitorii români', a declarat Ovidiu Copacinschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.