Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest la Cluj față de intenția ministrului Justiției de a emite o ordonanță de urgență care ar permite repunerea în termen a celor condamnați

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam protest ateneu

Aproape 200 de persoane protestează, luni seara, la Cluj-Napoca, față de intenția ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a emite o ordonanță de urgență care ar permite repunerea în termen a celor condamnați de complete de 5 judecători nelegal constituite, potrivit mediafax.

Citeşte şi: Schimbări MAJORE pentru aplicația WhatsApp: 'Impunem o limită de cinci mesaje, la nivel global'

Participanții la protest s-au adunat, luni seara, îm jurul orei 19 pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca având pancarte cu mesaje precum ”Fără amnistie, fără grațiere”. ”91% dintre români, 87% dintre alegătorii PSD-ALDE-UDMR spun Nu amnistiei și grațierii. Uniți, salvăm toată România”, dar și un steag tricolor de mari dimensiuni.

Ei au scandat ”PSD, ciuma roșie”, ”Nu cedăm, nu capitulăm”, ”Uniți, salvăm toată România”, ”Rușine să vă fie”, ”Afară cu PSD din țară”, ”Hoții, hoții”, ”Anticipate”.

Unul dintre protestatari a declarat că în cazul în care OUG va fi dată, scenariul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, scapă de singura condamnare definitivă pe care o are, devine realitate.

”Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat public că are pregătită OUG ce permite politicienilor corupți să scape de sentințele date de completele de judecată nelegal constituite. Ordonanțele le oprim în stradă, iar Revoluția o facem la vot”, a spus acesta.

Manifestanții au pornit și într-un marș spre Prefectura Cluj. Protestul nu este autorizat, el fiind anunțat prin rețelele de socializare.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că a pregătit un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.