Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protest la Teatrul Național împotriva OUG 7. Actorii se alătură magistraților

breaking news

Actorul Marius Manole a publicat pe Facebook un mesaj video prin care îşi îndeamnă colegii artişti să se alăture protestului magistraţilor faţă de OUG 7, potrivit news.ro.

"Duminică, 3 martie, înaintea spectacolului "Revizorul" de la Teatrul Naţional, voi fi alături de colegii mei în faţa teatrului, vă vom aştepta acolo purtând o banderolă albă la mână, banderolă pe care o vom purta de acum înainte până când acel OUG va fi retras. Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept", este mesajul actorului.

"Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că sunt încă oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!", a spus Marius Manole.

OUG 7 care modifică prevederi din legile justiţiei a fost criticată vehement de magistraţi şi a determinat proteste ale acestora, inclusiv suspendarea activităţii. Cei mai vehemenţi dintre criticii actului normativ, printre care şi DNA, au cerut abrogarea acestei, ca unică soluţie de deblocare a situaţiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.