Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protest simbolic la Craiova: 'Oltenia vrea autostradă' / FOTO

Oltenia autostrada

„Oltenia vrea autostradă! Vino şi tu!” Este sloganul sub care sute de oameni îşi dau mâna pentru a construi simbolic autostrada Craiova – Piteşti. Este vorba de protestul care a debutat în luna martie la iniţiativa deputatului Florentin Gust.

Sâmbătă, oltenii se întâlnesc din nou la cea de-a cincea ediţie a protestului pentru a construi printr-un lanţ uman autostrada Craiova – Piteşti.

„Oltenia vrea autostradă”, este mesajul pe care speră oltenii să-l audă guvernanții, iar aceștia să înțeleagă importanța unui astfel de drum în regiune și să-l construiască.

„ Autostrada Olteniei este ultima șansă la dezvoltare pentru o regiune părăsită de tineri și abandonată de investitori. Este ultima șansă pentru a oferi locuri de muncă și un viitor unei Oltenii uitate de guvernanții României din ultimii 25 de ani, trebuie să facem din acest caz o problemă de neignorat pentru Guvernul României, orice culoare politică ar avea el. Regiunea Oltenia este singura regiune din România care nu apare pe nicio schemă de dezvoltare pe infrastructură mare. Acest demers este unul simbolic pe care îl facem lunar. Suntem din ce în ce mai mulți. Vrem ca tot ce înseamnă decidenți de la București și tot ce înseamnă clasă politică să înțeleagă că o regiune nu se poate dezvolta fără o infrastrctură bine pusă la punct. Avem, în regiunea Olteniei, Ford care cere de opt ani de zile această autostradă, firme care își doresc această autostradă pentru dezvoltarea propriilor afaceri.”, a precizat Florentin Gust.

La protest s-au alăturat şi angajați ai Ford, dar și de la alte firme partenere ale constructorului de automobile. Acțiunea deputatului Florentin Gust a reușit să mobilizeze și foarte mulți tineri aflați peste hotare care, deși plecați s-au pozat cu pancarte pe care scrie “Oltenia vrea autostradă!”

Sâmbătă, 10 septembrie, ora 11, oltenii se intalnesc din nou pentru a construi simbolic autostrada Craiova – Pitesti. La eveniment sunt invitati cetăţenii şi toţi politicienii din regiune, indiferent de partidul din care fac parte.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.