Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROTESTE în toată țara: MII de oameni la Timișoara, un număr SURPRIZĂ la București, în fața Palatului Parlamentului / LIVE VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
proteste parlament catuse 19.12.2017

UPDATE La ora 22:30, protestele s-au încheiat.

Proteste de amploare la Timișoara, acolo unde aproximativ 2.000 de oameni mărșăluiesc pe străzi! La București, aproximativ 50 de oameni sunt, la această oră, în fața Palatului Parlamentului. Protestatarii sunt nemulțumiți că în Parlament se discută modificările la legile justiției, dar sunt dezbateri și pe legea bugetului de stat.

La protestul din București, deputata USR, Cosette Chichirău, a coborât între manifestanți pentru a le mulțumi și încuraja. Protestatarii sunt împrejmuiți de gardurile jandarmilor, aflați în efectiv mare.

Citește și: Gabriela Firea REACȚIONEAZĂ! Ce mesaj fals a fost propagat cu privire la primarul Capitalei

Oamenii scandează "PSD, ciuma roşie" şi "Hoţii".

La protest participă şi aproximativ 30 de studenţi din Alianţa Naţională a Asociaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), care spun că modificările impuse în Parlament la Legile justiţiei, precum şi cele preconizate în cazul Codului Penal, respectiv Codului de procedură penală sunt fără precedent şi "strigătoare la cer".

La Timişoara se strigă ”Hoţii". Marşul a pornit din Piaţa Operei, manifestanţii mergând către Complexul studenţesc. Chemarea la miting a fost făcută pe Facebook, prin mesajul "Revoluţia continuă".

Proteste sunt și la Iași, Sibiu și alte orașe.

Citește și: Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.