Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Proteste violente în Franța, după victoria lui Macron: protestatari s-au bătut cu poliția care a ripostat violent

Newsweek
proteste franta

Naționaliștii de extremă-dreapta au protestat duminică noaptea în Paris și Lyon după realegerea lui Macron. Aceștia sunt supăraţi pe rezultatele alegerilor. Manifestanţii au ieşit în stradă la Paris şi Lyon în semn de protest faţă de victoria electorală a preşedintelui francez Emmanuel Macron, care a învins-o pe Marine Le Pen. Protestatarii au incendiat o maşină de poliţie în Lyon, în timp ce poliţiştii au lansat gaze lacrimogene şi au atacat zeci de protestatari adunaţi în Piaţa Place de la République din Paris, transmite The Guardian.

Citește și: VIDEO - Emmanuel Macron, în discursul victoriei: Nu ne așteaptă vremuri ușoare

Emmanuel Macron a pledat pentru unitate, în contextul obţinerii unui nou mandat de preşedinte al Franţei, admiţând că mulţi alegători nu au preferat niciun candidat şi subliniind că rezultatul îi creează obligaţii pentru următorii ani. Conform BBC, Macron a câștigat cu 58,55% din voturi. El este primul președinte în exercițiu din ultimii 20 de ani care este reales.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.