Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protestul personalului din Justiție TRIMITE la PLIMBARE un martor din dosarul lui Marian Vanghelie - Când se va relua procesul

portal.just.ro
tribunalul bucuresti

Protestul declarat de grefieri și judecători în urmă cu aproximativ o săptămână conduce la amânarea multora dintre procesele de corupție aflate pe rolul instanțelor de judecată.

Concret, miercuri, Tribunalul București a amânat din acest motiv audierea unui martor citat la finalul termenului anterior în dosarul fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Citește și: Aroganța SUPREMĂ! Dana Budeanu: I-am dat share lui Ciolacu de la PESEDEU! V-a lămurit Dănuța! Pupi!

La termenul de judecată de miercuri din acest dosar magistratul s-a prezentat în sala de judecată și a anunțat că ân baza deciziei Adunării Generale se judecă doar urgențele dar nu șic cazuri de fond sau apel.

Astfel magistratul a anunțat că judecarea dosarului se va realua în 26 februarie dacă încetează protestul până la acel moment.

Alte dosare mari de corupție amânate până acum din acest motiv sunt dosarul Elenei Udrea cu Ioana Băsescu dar și apelul DNA din dosarul lui Vasile Blaga, ambele aflate la Curtea de Apel București.

Instanța supremă s-a delimitat de forma de protest a colegilor de la instanțele inferioare și judecă toate cauzele aflate pe rolul ICCJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.