Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Protocol între PSD și PUSL la Sectorul 4

PSD Sector 4
Gabriela Firea Daniel Baluta

Filialele locale ale Partidului Social Democrat și Partidului Umanist Social Liberal din Sectorul 4 au semnat un protocol de constituire a unei alianțe electorale.

”Am avut deosebita onoare să semnez, astăzi, alături de doamna ministru Gabriela Firea, președintele Organizației PSD București, domnul primar Daniel Băluță, președintele Organizației PSD Sector 4, domnul Iulian Cârlogea, președintele Organizației Sector 4 PUSL și doamnele deputat Nicoleta Goleac și Ana Predescu, protocolul prin care constituim, la nivelul Sectorului 4, Alianța Electorală PSD – PUSL.

Este o ALIANȚĂ încheiată de oameni de cuvânt, în numele a două partide care și-au dovedit, deja, buna-credință în raport cu interesele legitime ale cetățenilor precum și consecvența și loialitatea în cadrul consiliilor locale și în Parlament, susținându-și, reciproc, inițiativele.

Atât noi, umaniștii, cât și colegii social-democrați ne dorim ca, anul viitor, să obținem cât mai multe voturi. Nu este nimic neobișnuit! Fiecare partid își dorește asta! Diferența constă, însă, în transparența și onestitatea pe care le manifestăm în raport cu electoratul: ne anunțăm, din timp, proiectele, candidații, sursele de finanțare, cu profesionalism.

Nevoile stringente ale cetățenilor sunt punct de plecare și prioritate pentru platformele noastre electorale și nu mijloc de ”seducție în ziua votului… și gata”!

Patentul „apă caldă în 24 de ore” îi aparține actualului primar al Capitalei și nu îl „plagiem”! Și, să știți că nici incursiuni nocturne, cu saci cu voturi în spate, nu intenționăm să facem!

Ne aliem pentru muncă „la vedere”, ne angajăm, inclusiv prin acest Protocol, ca fiecare dintre partidele noastre să promoveze, pe liste, oameni capabili, valoroși, cărora să le pese de comunitate și care să știe cum să îi rezolve problemele.

Fapte - nu vorbe! Cu onoare, demnitate și curaj!

Să fie, deci, într-un ceas bun semnarea acestui Protocol și Dumnezeu să ne ajute!”, se spune în comunicatul remis presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.