Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proxenetul 'Rață', condamnat și cu averea confiscată. Prostituatele lui erau geloase

Radu Pop
Evenimentul Muscelean
Florin Oprea Rata

Tribunalul Argeș l-a condamnat luni, în dosarul proxeneților de la Câmpulung, pe Florin Oprea, zis `Rață`, la 6 ani și 4 luni de închisoare, i-a confiscat mașinile de lux și o impresionantă sumă de bani.

Proxenetul a făcut o avere din activitățile ilegale, el determinând mai multe femei să practice prostituția în Germania și Belgia. De pe urma acestora „a obținut 115.150 euro şi 52.805 lei”, informează procurorii în rechizitoriu, potrivit Adevărul.

Cu banii din proxenetism, „Rață” și-a cumpărat șmai multe autoturisme de lux. Mașinile au fost revândute, „fiind achiziţionate altele, în valoare totală de 196.900 euro plus terenuri, investiţii cu o valoare totală de impunere de 2.275.341 lei”, se arată în rechizitoriu.

Florin Oprea deține un service auto și o vopsitorie în Câmpulung. În cadrul service-ului a avut încheiate contracte inclusiv cu instituții ale statului. În trecut, a reparat o parte din autospecialele Serviciului Județean de Ambulanță Argeș.

Tribunalul Argeș a dispus în urma condamnării inculpatului și măsura confiscării speciale de la acesta a două autoturisme, în valoare de 90.000 de euro, a unei motociclete în valoare de 10.000 de euro, a service-ului si vopsitoriei auto, dar și a sumei de circa 868.000 lei.

Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de inculpat.

Gelozie

Una dintre femeile trimise la prostituție era chiar geloasă pe cealaltă, aspect ce reiese din interceptările din dosar: „Tu nu mai vezi un ban de la mine, aia blondă să-ți plătească rata de azi încolo, oricum pentru faza asta nu mai plec deloc, să o trimiți pe ea”, îi spunea aceasta lui „Rață”.

Femeia îl avertiza că nu îi mai trimite bani: „Tu ce îți făceai impresia că eu mă f.. să-ți dau bani și tu să stai cu una acasă, asta s-o crezi tu...”. La care inculpatul îi răspunde: „Hai, lasă-mă cu d-astea, pe mormântul lu` ai mei dacă a dormit vreuna la mine cât ai fost tu plecată...“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.