Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PS Teofil de Iberia: 'Hristos a venit în această lume să ne ajute'

www.amanet.ro
Iisus Înviere

Preasfinţitul Părinte Teofil de Iberia a oficiat de Bobotează Sfânta Liturghie şi Sfinţirea cea Mare a Apei în Parohia „Sfântul Nectarie” din Coslada, Spania.

Arhiereul vicar al Episcopiei Spaniei şi Portugaliei le-a vorbit celor prezenţi despre două adevăruri revelate la botezul Domnului: Hristos este Fiul lui Dumnezeu și descoperirea Sfintei Treimi, iar al doilea că Iisus Hristos este calea mântuirii.

Citește și: Veste bună pentru europeni! UE a încheiat un nou acord cu Pfizer-BioNTech în vederea achiziționării a 300 de milioane de doze

„Hristos, prin Botezul Său, a descoperit Taina Preasfintei Treimi. S-a descoperit pe Sine ca fiind Fiul Lui Dumnezeu, pentru aceasta Sărbătoarea se numește și Arătarea Domnului. Domnul își arată identitatea Sa”.

„Hristos este calea mântuirii noastre. Pe El trebuie să-L ascultăm, pe El trebuie să-L urmăm. El a venit în această lume ca să ne ajute și să ne arate cum să redobândim starea dintru început”, a asigurat Preasfinţia Sa.

După slujba de sfinţire cea mare a apei, Episcopul le-a explicat credincioşilor ce este Agheasma Mare care se dăruieşte la această sărbătoare, modul și timpul în care se utilizează și folosul ei duhovnicesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.