Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, prima reacţie după ŞEDINŢA FULGER din această noapte. Decizia DE ULTIM MOMENT luată de social-democraţi

Liviu Dragnea CEx PSD

Social-democraţii s-au strâns, în această seară, într-o şedinţă fulger. Întâlnirea, potrivit secretarului general adjunct al PSD, nu a fost convocată de preşedintele Liviu Dragnea, ci de preşedinţii judeţeni ai PSD. Mai mult, susţine Codrin Ştefănescu, pe masa discuţiilor nu s-ar fi aflat subiecte precum legile justiţiei sau despre conflictele dintre social-democraţi. Într-o intervenţie telefonică la România TV, liderul social-democrat a mărturisit că partidul va organiza mitinguri de amploare,  împotriva abuzurilor, atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.

Citeşte  şi: Dacian Cioloş CONFIRMĂ: Totul despre vizita SECRETĂ din SUA şi întâlnirea cu oficialii Departamentului de Stat american

"Nu Liviu Dragnea a convocat şedinţa, ci liderii judeţeni. Nu neaşteptam ca 200 de manifestanţi să ocupe abuziv Piaţa Victoriei când Primăria Capitalei pregătea un târg de Crăciun. Sute de mii de bucureşteni nu se pot bucura de sărbători pentru că asistăm la manifestaţii ilegale, chiar şi în luna în care au loc sărbători.

Liderii judeţeni, foarte deranjaţi, au cerut o şedinţă de urgenţă cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. În seara asta vom termina discuţiile cu 28-30 de preşedinţi.

Tema e următoarea: PSD va organiza un miting în Bucureşti şi în organizaţiile din ţară, toate în aceeaşi zi. Tema e împotriva abuzurilor, împotriva încălcării drepturilor cetăţeneşti, împotriva celor care finanţează astfel de operaţiuni, împotriva celor care nu înţeleg că a fost un vot acordat de popor. Toate aceste nume vor fi spuse la acest miting.

Citeşte şi: Accident de PROPORŢII pe A1. Mai multe victime, iar autostrada e complet BLOCATĂ

În seara aceasta vom corela toate datele şi cerinţele celor din judeţe. E posibil să fie sambata, dar nu am decis. Am hotărât că vor avea loc aceste mitinguri, nu vor fi pentru susţinerea PSD sau a Guvernului. Va fi un miting al românilor împotriva abuzurilor, a ilegalităţilor, a ascultării telefoanelor şi împotriva celor care consideră că România poate fi vândută cum vor ei.

Peste tot: în Braşov, Botoşani, Suceava, Timişoara, Turnu Severin, Ploieşti. Peste tot. Acest miting va fi în aceeaşi zi, la nivel naţional. E semnalul care îl vor da românii, cei care ne-au votat, că ei sunt majoritatea şi că nu mai tolerăm lucruri pe lângă lege.

Ca să înţeleagă toată lumea cât de mulţi suntem şi ce vor românii.

Liviu Dragnea a fost de acord pentru că această întâlnire nu s-a făcut la sesizarea lui, ci preşedinţii de organizaţii judeţene, care l-au rugat să participe.

Citeşte şi: Au avut loc trageri speciale la LOTO! Vezi numerele câştigătoare la ediţia de astăzi, 3 decembrie

Nu am avut o întâlnire la sediul partidului pentru a discuta care sunt taberele din partid, că e una singură, nici despre Legile Justiţiei, cu care vom merge până la capăt. Toate sunt speculaţii şi minciuni.

Premierul este într-o altă discuţie, probabil că mâine ne vom întâlni şi cu el, dar mâine vine inclusiv preşedintele PSD Brăila la întâlnirea finală. Cred că mâine terminăm toate şedinţele cu preşedinţii judeţeni.

Hotărârea a fost luată pentru acest miting şi mergem până la capăt cu toate lucrurile pe care le-am promis.", a declarat Codrin Ştefănescu într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Citeşte şi: Buget sporit pentru...servicii. Câţi bani vor primi SRI, SIE şi STS .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.