Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş CONFIRMĂ: Totul despre vizita SECRETĂ din SUA şi întâlnirea cu oficialii Departamentului de Stat american

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Fostul premier Dacian Cioloş a decis să rupă tăcerea după ce ŞTIRIPESURSE.RO a dezvăluit că acesta a efectuat o vizită secretă, chiar de Ziua Naţională, în Statele Unite ale Americii.

Politicianul confirmă dezvăluirile făcute de ŞTIRIPESURSE, mai exact, întâlnirea de la Washington cu susţinătorii Platformei România 100. Fostul premier însă plusează şi face afirmaţii surprinzătoare. Cioloş susţine că pe lângă reuniunea cu simpatizanţii săi, a avut o întrevedere şi cu reprezentanţi ai Departamentului de Stat. Întâlnirea evocată de Cioloş ridică însă semne de întrebare, ea având loc, potrivit acestuia, în contextul semnalului de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiţiei.

"Am petrecut câteva zile la Washington pentru activități profesionale și am avut plăcerea să fiu de Ziua Națională alături de membri ai comunității românești din SUA, la recepția organizată de Ambasada României.
Am profitat de această deplasare pentru a mă întâlni și cu susținătorii Platformei România 100 iar apoi am avut o întrevedere informală la Departamentul de Stat (după semnalul de alarmă pe care oficialii americani l-au transmis în legătură cu modificările la Legile Justiției).", a scris fostul premier pe Facebook.

Citeşte şi: Detalii NEŞTIUTE: Cine este bătrânul BĂTUT de protestatarii din Piaţa Victoriei - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.