Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a decis: Cine va fi șeful comisiei speciale care va modifica legea SRI

www.profit.ro
SRI

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc miercuri, de la ora 13,00, într-o şedinţă comună, în care urmează să se dea votul asupra înfiinţării a două comisii speciale.

Pe ordinea de zi a şedinţei figurează constituirea comisiei speciale a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale şi constiturea comisiei speciale pentru elaborarea Codului administrativ.

PSD a stabilit că șeful Comisiei speciale care se va ocupa de legile din domeniul securității naționale, inclusiv legea SRI, va fi Gabriel Vlase, vicepreședintele Camerei Deputaților, au declarat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi și: REACȚIE din CSM la decizia lui Iohannis de a NU o revoca pe Kovesi: Președintele a respectat dispozițiile constituționale

Liviu Dragnea a anunțat luni că de identificarea actelor normative care trebuie modificate se vor ocupa Gabriel Vlase şi Claudiu Manda, președintele Comisiei parlamentare de control a activității SRI.

Pe de altă parte, deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a declarat marţi că liberalii nu sunt de acord cu înfiinţarea unor comisii speciale parlamentare pentru Legea securităţii naţionale şi Codul administrativ şi că intenţionează să le conteste la Curtea Constituţională după ce vor fi aprobate de plenul comun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.