Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD a început MOBILIZAREA masivă a susţinătorilor. Mitinguri de amploare, organizate în mediul online

miting PSD

Nici nu au lansat bine ideea unor mitinguri de amploare în Capitală şi în marile oraşe din ţară, că unii social-democraţi au început deja mobilizarea susţinătorilor. Primii la start sunt cei din organizaţia PSD Dolj, care anunţă, pe Facebook, organizarea unei manifestaţii de proporţii în Craiova.

Anunţul făcut de PSD Dolj nu duce lipsă de susţinători de marcă, ministrul Muncii, fost primar al oraşului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu fiind printre primele persoane care au început să partajeze evenimentul în online.

Citeşte şi: Vârf al PSD, explicaţii despre ABSENŢA premierului Tudose la şedinţa fulger a social-democraţilor

De altfel, dacă iniţial social-democraţii anunţaseră un singur protest, programat weekendul viitor, la insistenţele preşedinţilor din teritoriu, liderii de la Bucureşti au decis: vor fi organizate proteste în toată ţara. Anunţul a fost făcut chiar de secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, după şedinţa pe care social-democraţii au avut-o în această seară.

"PSD va organiza un miting în Bucureşti şi în organizaţiile din ţară, toate în aceeaşi zi. Tema e împotriva abuzurilor, împotriva încălcării drepturilor cetăţeneşti, împotriva celor care finanţează astfel de operaţiuni, împotriva celor care nu înţeleg că a fost un vot acordat de popor. Toate aceste nume vor fi spuse la acest miting.", anunţa Codrin Ştefănescu la finalul întâlnirii.

Citeşte  şi: Dacian Cioloş CONFIRMĂ: Totul despre vizita SECRETĂ din SUA şi întâlnirea cu oficialii Departamentului de Stat american .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.