Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD afirmă că sub 0,1% din populaţie este expusă infectării cu COVID-19 - 'E realitatea pe care Guvernul vrea să o ascundă'

PSD
PSD Dancila

Social-democraţii consideră că sub 0,1% din populaţia ţării a fost expusă infectării cu noul coronavirus, realitate pe care, susţin ei, Guvernul vrea să o ascundă prin blocarea testării în Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Sub 0,1% din populaţie a fost expusă infectării cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascundă prin blocarea testării în Bucureşti! Doar 4 din 4.600 de teste PCR şi doar 2 din cele 500 de teste de anticorpi au fost pozitive, în cele două studii demarate de Primăria Capitalei.

Citește și: Microfoanele și camerele anchetatorilor ar fi fost descoperite de pretinșii delapidatori de pe Otopeni - S-a intervenit de urgență pentru extragerea lor

De ce nu vrea Guvernul să ştim această realitate? Pentru că ar fi greu să explice prăbuşirea economiei naţionale şi cei peste 400.000 de oameni care şi-au pierdut locurile de muncă în urma restricţiilor", se arată într-un mesaj al PSD publicat pe Facebook.

Social-democraţii sunt de părere că, dacă românii "ar afla realitatea", Guvernul n-ar mai putea să amâne alegerile, aşa cum şi-a propus, prin prelungirea la nesfârşit a stării de alertă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.