Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, atac virulent la Cabinetul PNL: Standard & Poor’s a dat un cartonaș roșu 'ministrului Gaură'. Vor fi venituri mai mici pentru români!'

PSD a reacționat, miercuri, după ce Agenția Standard & Poor's a revizuit negativ ratingul României, punctând că i-a fost dat un cartonaș roșu „ministrului Gaură”, ceea ce înseamnă dobânzi mai mari la împrumuturi și venituri mai mici pentru români. Pe de altă parte, social-democrații au acuzat PNL de creșterea în ritm alert a  datoriei guvernamentale printr-un împrumut de până la 45% din PIB, mai exact, de  peste 100 miliarde de lei.

Citește și: Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului! Care sunt cele trei proiecte

„Într-un proiect de lege, Guvernul PNL anunță că se va împrumuta până la 45% din PIB, adică peste 100 miliarde lei în 2020! Pe lângă cele 15-20 miliarde din 2019! De trei-patru ori mai mult decât Guvernul #PSD! România nu s-a împrumutat atât de mult nici în vârful crizei economice, în 2010! Într-un singur an, PNL va crește cu o treime datoria guvernamentală acumulată în 30 de ani!

În plus Standard & Poor’s a dat un cartonaș roșu „ministrului Gaură” și a scăzut ratingul României, ceea ce înseamnă dobânzi mai mari la împrumuturi și venituri mai mici pentru români!”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.