Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Botoşani va rediscuta listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare

psd sigla

Organizaţia din Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD) va trebui să reia votul pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare din 11 decembrie, în baza unei decizii adoptate, miercuri, de conducerea centrală a partidului. Preşedintele organizaţiei, senatorul Doina Federovici, a declarat că reluarea votului a fost dispusă la cererea conducerii judeţene, cu scopul de a elimina suspiciunile privind modul fraudulos de desemnare a candidaţilor. "Având în vedere declaraţiile din presă din ultima perioadă, am solicitat să ne permită să reluăm votul în Comitetul Executiv. Asta nu înseamnă că listele sunt invalidate. Sub nicio formă! Am solicitat să reluăm votul pentru a nu exista niciun semn de întrebare din partea nimănui", a afirmat Federovici.

Organizaţia judeţeană Botoşani a PSD şi-a desemnat, sâmbătă, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Preşedintele organizaţiei, senatorul Doina Federovici, ocupa prima poziţie pe listele la Senat, în timp ce primarul comunei Vlăsineşti, Lucian Trufin, se afla pe poziţia a doua. La Camera Deputaţilor, lista era deschisă de deputatul Tamara Ciofu, urmată de directorul Casei Judeţene de Pensii, Marius Budăi, de inspectorul general şcolar Mihaela Huncă şi de şeful Gărzii de Mediu, Răzvan Rotaru.

La scurt timp după desemnarea candidaţilor, fostul preşedinte al filialei, Ovidiu Portariuc, a ameninţat cu demisia din PSD, el contestând modul netransparent în care a fost întocmită lista, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.