Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere dublarea alocațiilor copiilor, lege aflată la Klaus Iohannis pentru promulgare: 'Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile, nu-i pedepsiți și pe copii'

PSD sigla

PSD a cerut, marți, dublarea alocațiilor copiilor, lege aflată la Klaus Iohannis pentru promulgare. ”Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii”, transmit social-democrații, anunță MEDIAFAX.

”Dublarea alocațiilor este pe masa președintelui Iohannis de o săptămână și fiecare zi care trece fără ca legea să fie promulgată arată că PNL nu a vrut în niciun moment să ofere milioanelor de copii mai mulți bani. Pentru a-și acoperi incapacitatea, Orban a ajuns să numească drepturile copiilor – pomeni, iar Cîțu să-i spună lui Iohannis că legea pe care deja a promulgat-o în ianuarie este neconstituțională acum, în iunie. Asta în timp ce milioane de euro se duc în conturile firmelor de casă, iar instituțiile publice sunt sufocate de ”profesioniștii” cu carnet de partid. Dovediți responsabilitate înainte de a o cere! Pe români i-ați înnebunit cu restricțiile și amenzile, ar fi inuman să-i pedepsiți acum și pe copii. Fiindcă fiecare zi în care președintele Iohannis întârzie să promulge legea este, practic, o amendă pe care le-o aplică și copiilor României”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Camera Deputaților a respins, pe 3 iunie, ordonanța de urgență a guvernului care amâna până la 1 august dublarea alocațiilor copiilor de la 150 la 300 de lei. Decizia a fost luată cu 209 voturi ”pentru”, trei ”împotrivă și 98 de abtineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.