Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere Guvernului Orban să nu mai tragă de timp: 'Invocarea voucherelor nu ține loc de plată efectivă a alocațiilor dublate pentru copii'

Social-democrații au transmis, miercuri, că Guvernul Orban este obligat să plătească alocațiile dublate pentru copii, fiindcă voucherele nu țin loc de plată efectivă a acestora.

„Invocarea voucherelor ca metodă de plată a alocaţiilor nu ţine loc de plată efectivă a acestora. Guvernul Orban este obligat să aplice legea şi să plătească alocaţiile #dublate pentru copii, fără să tragă de timp”, arată mesajul de miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Citește și: După ce a fost schimbat de la șefia ALDE București, Andrei Gerea, pleacă din partid: 'A ales să continue același joc duplicitar și păgubos!'

Ludovic Orban a afirmat, marți, că nu există niciun proiect de lege sau că PNL e pregătit să transforme alocațiile copiilor în vouchere, ci este doar o variantă care ar putea fi luată în considerare, pentru a garanta că banii sunt cheltuiți în interesul copiilor.

Premierul a declarat, luni, că nu a fost luată o decizie de către liberali cu privire la alocațiile pentru copii, însă a fost analizată varianta ca acestea să fie acordate sub forma unor vouchere, care să fie utilizate numai în interesul copiilor. Liderul PNL a adăugat că și în alte țări există un astfel de model.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.