Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD cere şedinţă de urgenţă la Consiliul General al Municipiului Bucureşti: Capitala, fără dezinsecţie şi deratizare în 2021

www.observator.ro
dezinsecție parcuri

Liderul consilierilor generali PSD București, Aurelian Bădulescu, transmite joi că este nevoie de o ședință de urgență a Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru problema dezinsecţiei şi a deratizării.

"Ajunge cu impostura!

Problemele cu care se confruntă Capitala sunt numeroase. Însă, subiectul programului unitar de acţiune pentru deratizare şi dezinsecţie pentru anul 2021 NU suportă amânare. Cel puțin, dacă te interesează de #sănătatea bucureștenilor.

Din păcate, pentru Nicusor Dan și 'ai lui' problematica deratizării și dezinsecției NU reprezintă priorități. Altfel, nu se explică faptul că rapoartele de specialitate din luna ianuarie și raportul de aprobare din luna martie au rămas fără ecou.

Văzând lipsa de implicare în probleme cu adevărat urgente și esențiale pentru comunitate, Grupul Consilierilor Generali ai PSD a solicitat convocarea de îndată în şedinţă extraordinară a CGMB.

Revenim cu detalii pe acest subiect important pentru sănătatea comunității pentru că ne pasă!", scrie Bădulescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.