Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: 'Clotilde Armand șochează din nou prin elucubrațiile și replicile discriminatorii'

PSD Bucuresti
PSD Bucuresti

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand (USR), a cerut de la primarul Capitalei suspendarea energiei termice către toate sediile PSD și PNL din București (vezi aici: Clotilde Armand îl instigă pe Nicușor Dan să comită un abuz în serviciu). PSD a catalogat această cerere drept o „elucubrație”.

„Mahalaua cu șobolani și populismul „bun”: Recent anchetata „edilă” a Sectorului 1, aflată în veșnic război cu toată lumea, inclusiv cu naivii care au votat-o, șochează din nou prin elucubrațiile și replicile discriminatorii.

Împărăteasă a gunoaielor și artizană a nimicului, Clotilde Armand îl îndeamnă pe Nicușor Dan - pe Facebook, desigur, că nici ei probabil că nu îi răspunde matematicianul la telefon - să taie căldura la sediile PNL și PSD.

Asta deși niciuna dintre cele două „lumini ale administrației locale” ale Bucureștiului nu ar fi ajuns în funcție fără sprijinul liberalilor.

Însă dacă nivelul redus de înțelegere a politicii îl putem trece cu vederea, afirmația privind preocuparea pentru sănătatea oamenilor nu poate veni de la cea care a transformat ceea ce era odinioară „Sectorul verde” într-un veritabil focar de infecție.

Doamna primar, în timp ce dumneavoastră sunteți ocupată să faceți mult zgomot să acoperiți acuzațiile grave care vi s-au adus de instituții ale statului, Marcel Ciolacu și specialiștii PSD în domeniu sunt singurii care caută și vin cu soluții viabile la criza energetică pe care USR-iștii au acutizat-o, fiindcă bucureștenilor, indiferent cu cine au votat sau în ce sector locuiesc, trebuie să li se asigure condiții de confort termic la prețuri decente, mai ales în perioada de iarnă care urmează să vină. Clotilde, ai legătura!”, transmit cei de la PSD, pe pagina lor de Facebook.

Context

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut miercuri un nou apel la Guvern să sprijine Capitala „pentru a putea trece cu bine de această iarnă”. Marcel Ciolacu l-a ironizat pe primarul Capitalei și l-a sfătuit să ceară bani împrumut de la Clotilde Armand.

​Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns joi criticilor aduse de Marcel Ciolacu, el spunând că îl roagă pe liderul PSD să-i dea telefon ministrului de Finanţe, Adrian Câciu, pentru a rezolva datoria restantă pentru Termoenergetica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.