Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Dâmboviţa susţine restructurarea Guvernului

psd sigla

PSD Dâmboviţa susţine restructurarea Guvernului, pentru a fi mai flexibil şi aplicat în punerea în practică a programului de guvernare, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele organizaţiei, deputatul Corneliu Ştefan, informează agerpres.ro

Întrebat dacă PSD Dâmboviţa susţine ideea restructurării Guvernului, Corneliu Ştefan a răspuns: "În mare parte, da. Da. Este îmbrăţişată pentru că vrem o structură a Guvernului mai flexibilă şi o structură a Guvernului care să fie mai aplicată pentru a pune în practică programul de guvernare pe care ni l-am asumat în faţa românilor", a precizat Corneliu Ştefan. 

Deputatul a adăugat că o evaluare a miniştrilor şi a secretarilor de stat se va face la Comitetul Executiv al PSD de la sfârşitul acestei luni. 

"Comitetul Executiv Naţional care va avea loc la sfârşitul lunii ianuarie, după cum a spus şi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, o să facă o analiză foarte clară a miniştrilor şi secretarilor de stat. Dacă un ministru, până atunci, greşeşte, asta e problema fiecăruia. Aseară l-am văzut pe un post de televiziune pe premierul Mihai Tudose şi, o spun foarte sincer, clar este o ruptură între premier şi ministrul de Interne. Legat de valoarea miniştrilor, aşteptăm Comitetul Executiv de la Iaşi, în care vom participa şi noi, parlamentarii", a spus Corneliu Ştefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.