Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD detonează BOMBA în alegeri! Mesaj intern atribuit USR: 'Trebuie să creați un incident la vot până la ora 10.00' / DOCUMENT

USR IASI MESAJ

Social-democrații au transmis, luni, că au făcut rost de un mesaj intern al USR în care membrii partidului sunt îndemnați să provoace incidente la vot pe 26 mai. ȘTIRIPESURSE.RO vă prezintă mesajul despre care vorbește PSD.

UPDATE - REACȚIA USR

„Atrag atentia cu privire la activitatile pe care un competitor electoral vrea sa le desfasoare in urmatoarea perioada, in ziua scrutinului, este vorba de alianta 2020 USR-PLUS. Chestiunile care duc la aceasta concluzie au inceput sa vina mai din timp dar le-am tratat in sfera normalitatii si nu le-am dat foarte mare atentie. In cursul zilei de ieri, in online, pe pagina USR Iasi, un material care spune asa: Pentru toti delegatii, daca nu ati raportat niciun incident la vot pana la ora 10.00 trebuie sa creati macar unul. E un mesaj folosit pe platforma interna a USR, noi am facut rost de la ei de la Iasi”, a anunțat, luni, liderul comisiei juridice a Camerei Deputaților, Nicușor Halici, într-o conferință de presă.

Mesajul despre care a vorbit Halici, transmis ȘTIRIPESURSE.RO:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.