Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD e singurul partid care-i poate face probleme lui Victor Ponta

revista presei

Evenimentul Zilei:

Deși Retrocedările postdecembriste se constituie în cel mai mare jaf din Istoria modernă a României, stînd la originea majorității afacerilor mafiote din țară,  nu greșim presupunînd că-i vorba de Operațiune ținînd de implicarea DNA în campania electorală. Izbucnirea Scandalului acum, în plină campanie electorală, poate avea următoarele consecințe: 1.Influenţarea campaniei electorale prin încercarea de a dovedi că Victor Ponta se delimitează de baronii corupţi ai PSD. Lucru nu prea greu de dibuit cîtă vreme  ni se dezvăluie, după o reţetă de diversiune abilă, că ancheta DNA şi-a avut izvorul într-un Raport al Corpului de control al premierului şi, mai ales, cîtă vreme ni se induce ideea unui candidat,  amant convins al Justiţiei, dar care, iată, n-a avut încotro, a trebuit să mai facă din cînd în cînd concesii baronilor din partid. 2. Prin eliminarea şobolanilor bătrîni de pe portavionul american care e  România, se lasă terenul gol pentru şobolanii tineri, precum Sebastian Ghiţă, cooperanţi cu proprietarii portavionului de la Washington, în timp ce şobolanii bătrîni, ghiftuiţi şi aroganţi, începuseră să nu mai asculte. 3. Se pregăteşte terenul şi pentru preşedintele Victor Ponta. Marea problemă a americanilor o constituie nu persoana lui Victor Ponta ci PSD, care rămîne majoritar în Parlament şi în administraţia locală. Un preşedinte precum Victor Ponta ar deveni, în condiţiile noii Legi a Referendumului, victimă a şantajului venit dinspre alde Mazăre, cel care zbiară  de sub bereta de carnaval că abia aşteaptă s-ajungă la Cotroceni un preşedinte de-al Lor, de –al Penalilor din PSD. Năvala pe care o dă DNA asupra unor baroni PSD, capabili, la o adică, să-l suspende pe Victor Ponta, dacă nu le face pe plac, în doi timpi și trei mișcări, ca efect al noii Legi a Referendumului, poate fi explicată și prin ampla Operațiune strategică  de pregătire a terenului pentru Victor Ponta. Singurul partid care-i poate face probleme lui  Victor Ponta ajuns la Cotroceni e PSD. 4. Ancheta DNA făureşte un nou moment de larmă mediatică menită a împinge pe Klaus Iohannis în anonimat, în timp ce Victor Ponta rămîne mai departe în plină lumină de starletă.

Digi24:

Candidatul UDMR la Preşedinţie, Kelemen Hunor, a comentat  sloganul de campanie ales de Victor Ponta.  „Nu e o chestie de mândrie, trebuie să fii mândru că ai realizat ceva în viață, că ai scris un roman bun sau o poezie bună, sau ai făcut o invenție pentru omenire, nu de naționalitate trebuie să fii mândru. Eu sunt mândru pentru cine sunt și ce am făcut eu în viața mea, deci asta este pe primul loc”, a spus candidatul Hunor.

RFI:

După o anchetă completă, Serviciul german de informaţii externe a ajuns la concluzia că avionul malaysian a fost doborât de insurgenţi proruşi, cu un sistem de rachete BUK, sustras din incinta unei baze militare ucrainene. Directorul serviciului, Gerhard Schindler, a prezentat concluziile anchetei în cadrul unei şedinţe a Comisiei de control din Bundestag în care a adus numeroase dovezi, inclusiv imagini filmate din sateliţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.