Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face noi transferuri din tabăra liberalilor. PNL Olt reacționează: Misiunea arhanghelilor roşii, travestiţi în îngeri cu eşarfe galbene, s-a încheiat

psd pnl

Mai mulți liberali din Olt cu importante funcții locale și-au exprimat susținerea pentru PSD Olt, în perspectiva alegerilor de anul viitor. Filiala PNL Olt a reacționat spunând că „pesediştii din PNL s-au întors acasă”.

„Munteanu Paulică, primar Iancu-Jianu, Marijana Trepăduş, primar Şopârliţa, Florin Homorean, preşedintele PNL Slatina, Cristian Pavel, preşedintele PNL Caracal, Miruna Vulcănescu, preşedintele PNL Piatra-Olt, şi consilierii judeţeni Sorin Ciucu, Ion Voicu, Gabriel Nicolescu, Gheorghe Bujgoi, Ionel Cruşoveanu sunt oameni de administraţie, cu experienţă în dezvoltarea comunităţii locale şi judeţene, conectaţi la realitatea zilelor noastre şi care înţeleg aşteptările oamenilor.

În discuţiile de astăzi, aceştia şi-au exprimat dorinţa de a susţine echipa politică a PSD Olt la următoarele alegeri şi de a fi parte în proiectul nostru de dezvoltare a judeţului Olt”, a transmis PSD Olt, pe Facebook.

PNL Olt: Misiunea arhanghelilor roşii, travestiţi în îngeri cu eşarfe galbene, s-a încheiat

Într-o reacție tot pe Facebook, PNL Olt a dat de înțeles că nu a pierdut nimic, deoarece traseiștii erau oricum niște PSD-iști deghizați.

„Un pas important pentru reconstrucţia liberalismului în judeţul Olt: pesediştii din PNL s-au întors acasă! A fost doar o chestiune de timp până când aceştia să-şi încheie misiunea şi PSD să-şi extragă oamenii de pe terenul liberal.

Misiunea arhanghelilor roşii, travestiţi în îngeri cu eşarfe galbene, s-a încheiat. (…) Felicitări, @PSD Olt pentru reîntregirea familiei!”, a transmis PNL Olt.

În ultimele luni, mai mulți membrii ai PNL și-au anunțat trecerea la PSD.

Recent, senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Olt, acuzând o stare de tensiune „alarmantă” în filială, de care aceasta nu are nevoie înaintea de 2024, an electoral.

De asemenea, tot în contextul acestor tensiuni, și subprefectul Ana Maria Ciauşu, care fost patru ani secretar general al PNL Olt, şi-a anunţat plecarea din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.