Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD face scut în jurul lui Dragnea: Vot pentru 'menţinerea în toate funcţiile politice deţinute'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Comitetul executiv judeţean al PSD Arad a adoptat, sâmbătă, o rezoluţie de susţinere a preşedintelui social-democraţilor, Liviu Dragnea, a conducerii partidului şi a premierului Viorica Dăncilă, elemente garante ale punerii în aplicare a programului de Guvernare, a declarat deputatul Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Pepenele roșu injectat. Cum îl recunoști?

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea a fost şi rămâne principalul factor de stabilitate al guvernării şi al majorităţii parlamentare. 

"Ne exprimăm suportul pentru menţinerea lui Liviu Dragnea în toate funcţiile politice deţinute la vârful partidului şi la conducerea Camerei Deputaţilor. România are nevoie de stabilitate, de reforme şi demersuri active pentru a asigura transpunerea legislaţiei europene în cea naţională', a declarat presei, la finalul şedinţei Comitetului executiv judeţean al PSD Arad, Dorel Căprar. 

El a susţinut că România este înscrisă ireversibil pe acest drum, iar Executivul de la Bucureşti şi parlamentarii social-democraţi parcurg zilnic paşii necesari pentru a defini acest concept, fie că este vorba despre Legile Justiţiei, susţinerea Agriculturii şi Zootehniei româneşti sau înzestrarea armatei.

Vezi şi: Melancolie, obezitate, transpirație abundentă? Semnele ce indică DEFICITUL de vitamina D

"Această rezoluţie (...) este şi un apel la unitate, atât în partid cât şi în societatea românească, un manifest împotriva dezinformării şi manipulării din anumite surse media. PSD Arad susţine ferm realizarea tuturor demersurilor legale şi constituţionale pentru finalizarea şi accelerarea procedurilor privind adoptarea modificărilor la legile justiţiei şi a codurilor penale, pentru punerea acestora în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, a Curţii Europene Drepturilor Omului, a directivelor europene şi în conformitate cu standardele în această materie ale Comisiei de la Veneţia", a adăugat Căprar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.