Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD i-a răspuns DUR lui Iohannis: 'Lasă oamenii să voteze, nu veni cu criterii din astea'

dragnea ponta

Partidul Social Democrat a reacționat dur, după ce Klaus Iohannis a anunțat că nu va numi nicio persoană condamnată sau urmărită penal în funcția de premier. "Lasă oamenii să voteze", a fost răspunsul secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la Digi 24.

Citește și: Dragnea, scos din cărți în lupta pentru premier. Iohannis: Nu voi desemna o persoană urmărită penal

"Nu președintele dă criteriile de desemnare al premierului, ci poporul. Declaratia ne vizeaza pe noi. Stie ca PNL nu are cum sa ajunga la guvernare, sunt slabe sanse ca ei sa ajunga la putere. Noi nu am dat niciun nume de premier. Nu vrem ca numele lansat de noi sa devina o tinta, cu tot cu familie, cu copii. Nu riscam sa dam acest nume public. Stim ce avem de facut intr-o guvernare. Atacul lui Iohannis este direct la Dragnea si Ponta. Aceștia sunt victimele unui sistem opresiv.

In momentul de fata, avem cel putin 8 nume ca variante. Dragnea, Ponta, Eugen Teodorovici, Rovana Plumb, care sunt oameni competenti, oameni importanti. Dar decizia va fi luata dupa alegeri.

N-a venit nimeni sa-i spuna ca este cercetat pentru fals in acte si oamenii totusi l-au votat. Si noi am recunoscut si declarat ca el este presedintele romanilor.

Lasa oamenii sa voteze, nu veni cu criterii de-astea.", a fost răspunsul lui Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.