Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Ilfov cere demisia șefilor Poștei Române: 'Ludovic Orban trebuie să răspundă pentru această prostie crasă și pentru numirile pe care le face'

PSD
PSD sigla

PSD Ilfov denunță pierderea celor 14.000 de voturi prin corespondență din diaspora. Organizația cere demiterea șefilor Poștei Române.

„Anul 2020. Uniunea Europeană. România.

Peste 14.000 de voturi exprimate prin corespondență de către românii din diaspora au fost pierdute, pur și simplu, de Poșta Română. Inadmisibil!

Cerem urgent demiterea întregii conduceri a Poștei Române pentru modul jignitor și cinic în care aceasta instituție a gestionat unul dintre cele mai importante proiecte pentru românii din diaspora.

Ludovic Orban trebuie să răspundă pentru această prostie crasă și pentru numirile pe care le face. Oameni fără studii, fără experiență, lipsiți de profesionalism, dar mai ales incompetenți.

E o rușine ce s-a întâmplat! O rușine față de zeci de mii de oameni pe care, cu cinism, partide politice i-au mințit și i-au păcălit, doar pentru a beneficia de voturile lor.

Astăzi aceleași partide le-au furat voturile și îi trimit la sute de kilometrii depărtare pentru a-și exercita dreptul de vot.

DEMISIA!!!”, au spus reprezentanții PSD Ilfov pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.