Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, înainte de alegerile parlamentare: impozit zero pe venit la salariul minim la un impact bugetar de 0,2%

PSD

Social-democrații propun impozit pe venit zero la salariul minim, prin creșterea deducerilor personale, social-democrații precizând că impactul bugetar va fi de 0,2% din PIB.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina își anunță candidatura la președinția CSM - Reacție la scandalul dosarului penal clasat de SIIJ

„PSD propune impozit pe venit zero la salariul minim, prin creșterea deducerilor personale, plafonul maxim fiind salariul de 6.000 lei. Astfel, 80-85% dintre salariații țării vor fi cuprinși în această măsură și vor avea câștiguri nete semnificativ mai mari! Este vorba în special de cei între salariul minim și pragul salarial de 4.000 lei.

O soluție ușor de aplicat fiscal, cu un impact bugetar de doar 0,2% din PIB. Se aplică pe un singur contract de muncă, astfel încât să se prevină divizarea artificială a salariilor pe mai multe contracte. Este o măsură de justiție socială, care ajută marea masă a salariaților - în special pe cei din economia privată, cum ar fi angajații din HORECA umiliți de guvernarea liberală, dar și pe sutele de mii de români ținuți de patroni în zona salariului minim”, se menționează într-o postare pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.