Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, înainte de conferința de presă a lui Klaus Iohannis: 'În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis presă ziariști

Social-democrații acuză că în România lui 2020, condusă de Klaus Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără, iar când frauda electorală este evidentă, contează cine decide dacă se renumără sau nu.

„În România lui 2020, condusă de Iohannis și #dreaptaunită, nu contează cine votează, ci contează cine numără. Iar, când frauda electorală este evidentă, contează cine decide dacă se renumără sau nu”, se arată într-o postare de pagina de Facebook a PSD.

Citește și: E-mail-uri secrete între Victor Ponta și Sebastian Ghiță! Fostul premier cerea execuțiile lui Rareș Bogdan și a Elenei Udrea! ‘Vreau să tăvăliți această javră!’

Social-democrații spun că în Călărași și Sectorul 5, unde dreapta unită a pierdut la mii de voturi, s-a admis renumărarea.

„La Sectorul 1, unde furtul a fost evident, iar diferența este de câteva sute de voturi, situația privind renumărarea rămâne în continuare incertă. În guvernarea Iohannis-Orban, totul este aruncat în haos: finanțele, sănătatea oamenilor, dreptul românilor de a alege”, se mai arată în postarea PSD.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

Voturile din Sectorul 1 nu vor fi renumărate, a anunțat liderul PLUS București, Vlad Voiculescu, după ședința Biroului Electoral Central.

Totodată, el a transmis că vor fi renumărate voturile din Sectorul 5, unde câștigător a ieșit Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Ludovic Orban, mesaj dur: ‘Interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.