Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD l-a reactivat pe Petre Roman: nume-surpriză pe lista PSD pentru Primăria Capitalei

Primul premier după Revoluția din 1989, Petre Roman, va candida pe un loc fruntaș pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București. Anterior, Petre Roman a activat în PNL ca deputat, după ce fusese deputat PD și FSN.

„Ii multumesc Gabrielei Firea pentru onoarea pe care mi-a facut-o. Sustineam un nou mandat al dansei, dar acum nu se mai pune problema sa stau pe margine, sa observ si sa dau sfaturi. Am decis sa intru si sa fac ceva pentru bucuresteni”, a indicat Petre Roman, după depunerea candidaturilor. Acesta a precizat că este „cel mai get-beget bucurestean” pentru că s-a născut, a făcut școala și a muncit 45 de ani ca profesor în București.

Pe lista PSD la CGMB se mai află „sportivi, campioni, oameni de fair-play”, potrivit primarului Capitalei, Gabriela Firea. Printre ei - Anghel Iordănescu, Monica Davidescu, Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Sorin Ilieșiu, Elisabeta Lipă, Daniel Pancu. „Eu nu știu să pierd”, a zis Mitică Dragomir.

Ioana Stoica, lider Sindicat RADET și Vasile Petrariu, lider Sindicat STB, se află și ei pe lista PSD pentru consilierii generali din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Curățarea sângelui de toxine sau cum să ai un ficat sănătos .

Firea a comparat administraţia cu sportul, spunând că ”nu contează interese, nu contează politicianisme, ci contează doar performanţa”. Totodată, Firea a spus că Bucureştiul ”trebuie să fie în continuare o capital culturală, o capiotală a oamenilor care iubesc arta”.

”Nu sunt deloc de acord cu cei care spun că trebuie să închidem teatre, eu sufăr foarte mult că în această perioadă sunt deschide păcănelele şi, de asemenea, sunt deschise jocurile de noroc, dar teatrele rămân închise”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea a mai spus că pe listă sunt şi cadre medicale, antreprenori, ingineri, profesori.

”Ne dorim să nu mai fim în situaţia de acum patru ani în care Bucureştiul era un oraş îngheţat. În Bucureşti nu se lucra pe niciun şantier, în Bucureşti totul era în paragină. Acum chiar dacă mai sunt multe de făcut şi nu suntem noi cei care trebuie să ne lăudăm, dar spunem o realitate, de patru ani se munceşte în Bucureşti, sunt foarte multe proiecte pe care le-am dezvoltat (…)”, a susţinut primarul general.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.