Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD l-ar susține pe Tăriceanu în sectorul 1 sau la Primăria Generală

sah

Social-democrații ar fi dispuși să-l susțină în alegerile locale pe Călin Popescu Tăriceanu, însă co-președintele ALDE nu vrea să candideze pentru un mandat de primar.

Surse social-democrate au relatat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că Tăriceanu stă cel mai bine în toate sondajele de opinie, acesta având în București un scor de circa 40% în măsurătorile sociologice.

Una dintre variante este Primăria Capitalei.

“Dacă Tăriceanu pierde, atunci asta este, nu e unul de-al nostru. Dacă ar câștiga, atunci ni-l asumăm. Dar nu vrea să fie primar, are alte planuri. Noi l-am susține clar”, spun surse de la vârful PSD.

Tăriceanu ar avea și varianta unei candidaturi în sectorul 1 din Capitală.

ALDE îi cere lui Dragnea sectoarele 1 și 4 din Capitală. La schimb, ALDE ar susține candidații PSD în celelalte sectoare precum și candidatul PSD la Primăria Generală.

Surse din conducerea social-democrată au declarat pentru STIRIPESURSE.RO că PSD este de acord să dea sectorul 1 la ALDE numai dacă va candida acolo, pentru funcția de primar, Călin Popescu Tăriceanu.

PSD ar intenționa să hotărască, săptămâna viitoare, în cadrul unui Comitet Executiv National, daca participa singur la alegerile locale din Bucuresti sau alaturi de ALDE si UNPR și să valideze lista candidaților la sectoarele din Capitală și la Primăria Generală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.