Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, mișcare interesantă. Un apropiat al lui Dragnea, propus pentru juriul care alege procurorul-şef al Parchetului European

psd sigla

Marius Vorniceanu, persoană apropiată de Liviu Dragnea, ar fi fost impus de PSD drept propunere a grupului socialiştilor din Parlamentul European pentru funcţia de membru al juriului care va alege procurorul-şef al Parchetului European, potrivit G4Media.ro, care citează surse politice.

Concurenţii lui Marius Vorniceanu în Parlamentul European sunt, după cum arată G4Media.ro, Rachida Dati (fost ministru francez al Justiţiei), Cándido Conde-Pumpido (judecător al Curţii Constituţionale din Spania), Eva Joly (magistrat franco-norvegian) şi Antonio Mura (înalt magistrat italian).

Parchetul General se apără, după eșecul în dosarul brățărilor dacice: Spune că 4 persoane au fost condamnate

Comisia Libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European votează, azi, propunerea Parlamentului pentru Juriul de selecţie a candidaţiilor la funcţia de procuror-șef european, cel care va conduce viitorul Parchet European.

Vorniceanu e un nume cunoscut, acesta deţinând din 1990 până în prezent mai multe funcţii publice. Din 1990 până în 2002 a lucrat în Ministerul Finanţelor, timp de patru ani fiind director general adjunct în cadrul  Direcţiei Generale de administrare a Marilor Contribuabili. Din 2002 până în 2007 a fost director executiv şi director general adjunct în următorii ani, apoi a ajuns la Curtea de Conturi, pentru perioada 2008-2014.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.