Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o ia pe calea verde - Ciolacu anunţă parteneriat cu Greenpeace, ActiveWatch şi Asociaţia Peisagiştilor

ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că social-democrații vor sprijini în Parlament campaniile organizațiilor de mediu: „Să scoatem Mediul din câmpul luptelor politice și să găsim consens pentru că de asta depind nivelul de trai și sănătatea societății noastre”.

„Discuția cu ong-urile de mediu de astăzi a fost ca o gură de oxigen - la propriu și la figurat - într-un context tensionat de dezbaterile despre buget. Împreună cu Florin Manole, Ciprian și Cristi de la Greenpeace Romania, Alex de la Asociația Peisagiștilor, Adi de la SOS și cu Mircea Toma de la ActiveWatch am vorbit despre viitor și despre cât de importante sunt temele de mediu pentru România și Europa”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul PSD anunță că social-democrații vor sprijini în Parlament campaniile organizațiilor de mediu.

„Am convenit să le sprijinim proiectele din Parlament, campaniile pe care le desfășoară, dar și să ne consultăm mai des. Ar fi ideal să scoatem Mediul din câmpul luptelor politice și să găsim consens pentru că de asta depind nivelul de trai și sănătatea societății noastre. Cel puțin noi, la partid, vom încerca să fim un partener onest pentru toate proiectele care vor să facă o Românie mai verde, mai împădurită și mai sănătoasă”, conchide social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.