Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD o ține în tensiune maximă pe Firea: încă un 'hop' pe care trebuie să-l treacă fostul edil pentru a ajunge candidat la Primărie

Facebook/ Gabriela Firea
Gabriela Firea

Organizația PSD București și-a desemnat miercuri, 28 februarie, candidații pentru Primăria Capitalei și primăriile de Sector. Fostul edil Gabriela Firea este candidatul propus de PSD București pentru Primăria Capitalei, însă asta nu-i asigură și poziția finală de candidat. Firea trebuie să treacă un test important, anume un nou sondaj demarat de social-democrați, după cum a explicat Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

„A spus-o și Marcel Ciolacu în mai multe rânduri recent. Depinde și de modul în care vom reuși să măsurăm candidații în sondaje candidatul PNL și cel al PSD. Din partea PSD, Gabriela Firea este candidatul cel mai performant. Nu am făcut recent sondaje, dar realizăm acum niște sondaje și la nivelul Capitalei – în acest moment, ea este cel mai previzibil canidat din partea PSD. Vom vedea în urma sondajelor…”, a explicat Vasile Dîncu, lider PSD Cluj, la Europa FM.

„Aceleași lucruri ni le vor spune cercetările sociologice, care este candidatul cu cele mai mari șanse de a-l învinge pe Nicușor Dan, acela va fi candidatul tuturor”, a explicat liderul PSD Cluj.

De altfel, Garbiela Firea a postat recent un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare: „Ai dușmani? Bravo! Înseamnă că ai făcut ceva, cândva, în viață” – se arată într-un citat din Winston Churchill.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.