Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Îl va susţine PSD pe Mircea Geoană la prezidenţiale? Grindeanu: Mi-aş dori, pe viitor, un preşedinte de la PSD, după ce 20 de ani au fost preşedinţi de dreapta

captura Facebook
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a afirmat, chestionat dacă PSD îl va susţine pe Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale, că şi-ar dori, ca social-democrat, un preşedinte de la PSD, după ce timp de 20 de ani au fost numai şefi de stat de dreapta, Traian Băsescu, respectiv Klaus Iohannis.

„Îmi puneţi câte un nume în faţă. Am făcut campanie pentru Mircea Geonă în 2009. Mi-aş fi dorit foarte mult să ajungă preşedinte atunci, la fel ca domnul Adrian Năstase, Victor Ponta. Nu a fost să fie. În 2024 mi-aş dori un preşedinte, după 20 de ani, de stânga, membru PSD. E dorinţa mea de membru PSD. De 20 de ani, România a avut doar preşedinţi de dreapta, Traian Băsescu şi Klaus Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu, întrebat miercuri la TVR Info dacă PSD va merge cu Mircea Geoană candidat la alegerile prezidenţiale din 2024.

Pe 9 iulie, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, preciză că nu poate confirma dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din România. El a precizat că nu poate răspunde la această întrebare până nu îşi încheie funcţia de adjunct al secretarului general al NATO.

Acesta a mai menţionat că are obligaţia de loialitate şi onestitate faţă de organizaţia care i-a dat această şansă imensă şi va respecta scopul până în ultima secundă a mandatului, iar „după aceea, discuţiile pot să meargă în orice altă direcţie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.