Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD, reacţie rapidă la mesajul de la Cotroceni: 'Un text de campanie în favoarea partidului prezidenţial'

jurnalul.antena3.ro
codrin-stefanescu-psd

PSD reacţionează rapid la criticile vehemente ale preşedintelui Klaus Iohannis pe tema bugetului, transmise prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi. Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, îl acuză pe preşedinte că face campanie în favoarea PSD, interpretând eronat datele bugetare.

CITEȘTE ȘI: Sfatul specialiştilor: Cum să alegi laptele sănătos din comerţ

"Astăzi, la Cotroceni, purtătorul de cuvânt al lui Klaus Werner Iohannos a citit un text de campanie în favoarea partidului prezidențial condus de Ludovic Orban.

În rest, nimeni nu a înțeles nimic din ceea ce a fost comunicat publicului și nici românii nu au înțeles cum de poate să interpreteze atât de eronat Klaus Werner Iohannis Bugetul cel mai mare pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani.

Iar faptul că purtătorul de cuvânt al Cotroceniului a folosit cuvântul PSD de aproximativ 40 de ori nu face decât să demonstreze ranchiună personală pe care o poartă Klaus Werner Iohannis celui mai performant guvern din ultimii mulți ani", a declarat Codrin Ştefănescu pentru STIRIPESURSE.RO.

Purtătorul de cuvânt al președiției, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat miercuri că șeful statului cataloghează Executivul drept unul am imposturii, nereușind să dea un buget pe 2019 care să răspundă nevoilor. Proiectul a ajuns miercuri la Klaus Iohannis, acesta urmând să ia o decizie zilele următoare. Detalii AICI!

CITEŞTE ŞI: CE declanşează pofta de mâncare de la MIEZUL noptii? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.