Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD salută 'conduita onorabilă' a ministrului demisionar, Adrian Chesnoiu

PSD
PSD sigla

PSD a comunicat joi despre ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, după ce acesta a anunțat că demisionează din funcție după ce procurorii DNA au cerut Camerei Deputaților să-i ridice imunitatea, că demnitarul social-democrat are o „conduită onorabilă” și și-a îndeplinit sarcinile de ministru „în mod profesionist și cu integritate”, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern.

„Așa cum a anunțat deja, ministrul Adrian Chesnoiu dorește ca instituțiile abilitate să facă cercetările necesare pentru eliminarea oricăror suspiciuni cu privire la activitatea sa. În acest sens, domnul Chesnoiu solicită „tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare”. De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din funcția de ministru și de a se suspenda din Partidul Social Democrat.

PSD consideră că pe durata întregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu și-a îndeplinit sarcinile în mod profesionist și cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienți membri ai actualului guvern. PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabilă a acestuia, de a se retrage prompt din toate funcțiile deținute în Guvern și în partid, va permite instituțiilor abilitate să facă cercetările necesare cât mai rapid, pentru a înlătura astfel orice suspiciune asupra activității sale”, a transmis joi PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.