Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD Sibiu: Fostul ministru al Turismului, Bogdan Trif, candidează la Cameră

Inquam Photos / Adel_Al-Haddad
bogdan trif

Fostul ministru al Turismului, liderul organizaţiei judeţene a PSD, Bogdan Trif, şi-a depus candidatura joi, la Biroul Electoral Judeţean, în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor, notează Agerpres.

Social-democraţii sibieni vin şi cu nume noi pentru alegerile parlamentare, în condiţiile în care unul dintre cei mai cunoscuţi senatori sibieni, Viorel Arcaş, nu mai candidează după patru mandate în Parlament.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

"Am înţeles foarte bine mesajul sibienilor şi am decis să le propunem, la alegerile parlamentare, oameni noi, cu cariere profesionale de succes. Niciunul dintre candidaţii social-democraţi nu a mai fost parlamentar, iar media de vârstă a colegilor de pe lista noastră este de 42 de ani. Le mulţumim colegilor noştri care ne-au reprezentat până acum în Parlamentul României, din experienţa şi expertiza cărora am avut de învăţat. Considerăm că a venit momentul ca şi cei mai tineri să preia ştafeta de la seniori şi sunt convins că acest lucru va fi de bun augur atât pentru Partidul Social Democrat, cât şi pentru cetăţenii judeţului Sibiu", a subliniat preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Bogdan Trif.

Lista PSD Sibiu pentru Camera Deputaţilor depusă la BEJ continuă apoi cu consilierul local Mihai Macaveiu, preşedinte al Organizaţiei Municipale Mediaş, fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean, profesorul Emilian Novac, Tania Bucşă, Nicolae Sebastian Cornel Forir, Maria-Izabela Brezaie.

În fruntea listei PSD Sibiu pentru Senat depusă la BEJ se află medicul urgentist Draia Cotizo, consilierul judeţean Daniel Cermonea şi Anca-Maria Suciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.