Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD susține deconspirarea rudelor foștilor securiști: Să fie și pentru colaboratori, nu doar lucrători

PSD
PSD sigla

PSD transmite miercuri că susține proiectul de lege privind publicarea rudelor până la gradul III ale foștilor securiști.

„USR = Urmașii Securiștilor din România, PLUS alte combinații cu foști securiști! Asta e realitatea care îi deranjează pe cei care se erijau în mari reformatori ai clasei politice. PSD e de acord cu un registru al foștilor securiști și al rudelor lor, dar să fie și pentru colaboratori, nu doar lucrători, cum e în proiectul de fațadă propus de Năsui. Iar în plus, să fie și o lustrație pe bune, nu doar o listă fără consecințe! Și până ajungem la vot, domnul Năsui să ne răspundă la întrebarea din moțiune de care s-a eschivat: are sau a făcut afaceri cu foști securiști? Da sau nu! Iar dacă da, își dă demisia? Sau merge mai departe, pentru că... „ei, și?!” Întrebarea este valabilă și pentru colegii săi de partid și de guvern, Drulă și Voiculescu”, se arată pe pagina de FB a PSD.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre certificatul de imunitate care va fi introdus în Uniunea Europeană: Valabilitate, cost, tipuri de teste și vaccinuri acceptate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.