Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD vine cu INFORMAȚII NEȘTIUTE: 'Știați că OUG 114, pe care Iohannis și PNL voiau să o abroge, prevede vouchere de vacanță?'

psd sigla

Social-democrații au afirmat, joi, că ordonanța de urgență 114/2018 care introduce măsuri fiscale și pe care președintele Klaus Iohannis și PNL o vor abrogată, prevede acordarea voucherelor de vacanță pentru toți angajații din sectorul public, conform Mediafax.

Citește și: Ioan Mircea Pașcu, informație ÎN PREMIERĂ, după ce a fost exclus de pe lista PSD pentru P.E: 'Țineți pariu cu mine?'

„Știați că Ordonanța de Urgență a Guvernului 114/2018 (pe care Iohannis și PNL voiau să o abroge) prevede acordarea voucherelor de vacanță pentru toți angajații din sectorul public? PSD va continua să susțină salariații din România și dezvoltarea turismului românesc”, au scris social-democrații, joi pe pagina de Facebook, postare însoțită de un video de prezentare a măsurilor ordonanței de urgență.

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) a publicat, marți seara, spre dezbatere publică, proiectul de modificare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 114/2018, prin care modifică taxa pentru bănci, taxele pentru firmele din telecom și energie.

O reglementare inclusă în OUG 114 prevede pentru salariaţii din sistemul public ca orele lucrate peste programul de lucru să fie compensate cu timp liber, aceste persoane neneficiind de vouchere de vacanţă. Măsura se aplică pentru perioada 2019 – 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.