Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSG va pleca de la Parc des Princes, spune președintele clubului

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat joi că echipa sa va abandona stadionul Parc de Princes, ca urmare a refuzului primăriei pariziene de a vinde arena, transmite EFE.

Prezent la Paris pentru Comitetul executiv al UEFA, unde a fost reales în fruntea Asociaţiei Europene a Cluburilor (ECA) şi ca membru al forului de conducere european până în 2028, preşedintele PSG, Nasser al-Khelaifi, a făcut bilanţul dosarului Parc des Princes, şi a anunţat că echipa sa nu va mai juca acolo: ''Ne este mai uşor acum, ştim ce vrem. S-a terminat pentru noi. Vom pleca de pe Parc des Princes'', potrivit Agerpres.

Decizia intervine în urma votului consiliului din Paris, care a confirmat că stadionul din arondismentul 16 al capitalei nu era de vânzare, după opt ani de discuţii cu clubul PSG pentru a încerca să se găsească o soluţie.

Campioana Franţei se asigură acum că activează toate opţiunile valide pentru a construi cât mai repede o nouă arenă. Joia aceasta este programată o întâlnire de urgenţă pentru a face progrese foarte concrete asupra acestei ipoteze, cu echipe interne dedicate. PSG explică, de asemenea, că va pune capăt tuturor lucrărilor de dezvoltare de la Parc des Princes pentru a se concentra pe o mişcare pe care conducerea o consideră ''forţată''.

Una din soluţiile evocate de presă prevede construirea unui nou stadion cu 70.000 locuri în Ile-de-France.

Parc des Princes, cu o capacitate de 47.929 locuri, este casa lui PSG din 1972.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.