Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSV Eindhoven a obţinut a 14-a victorie consecutivă în campionatul Olandei

stiripesurse.ro
fotbal gol

PSV Eindhoven a obţinut duminică a 14-a victorie consecutivă în actuala ediţie a campionatului de fotbal al Olandei, impunându-se la limită în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Feyenoord Rotterdam, deţinătoarea titlului.

Elevii antrenorului Peer Bosz au câştigat partida de la Rotterdam graţie golurilor marcate de marocanul Ismael Saibari (65) şi francezul Olivier Boscagli (68), în timp ce pentru gazde a punctat mexicanul Santiago Gimenez (81), potrivit Agerpres.

PSV Eindhoven este lider al clasamentului din Eredivisie cu maximum de puncte (42), având acum un avans de 10 puncte faţă de Feyenoord, ocupanta locului secund.

Succesul de la Rotterdam încheie o săptămână perfectă pentru clubul din Eindhoven, care s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria obţinută pe terenul spaniolilor de la Sevilla FC (scor 3-2).

Această a 14-a victorie consecutivă apropie actuala echipă de recordul deţinut de formaţia condusă de Guus Hiddink în sezonul 1987-1988, în care PSV a câştigat primele sale 17 meciuri de campionat.

Pentru a atinge acest total, PSV Eindhoven trebuie să învingă următoarele sale trei adversare: SC Heerenveen, AZ Alkmaar şi Excelsior Rotterdam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.