Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Punctul de vedere al Premier Restaurants România cu privire la Contractul de asociere cu Primăria Capitalei

www.rd.com
mcdonalds

Vă transmitem mai jos poziția companiei Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s, privind declarațiile făcute recent în spațiul public referitoare la Contractul de Asociere semnat în 1995 între companie și Consiliul General al Municipiului București.

„De la intrarea pe piața locală, în 1994, compania care operează restaurantele McDonald's, denumită în prezent Premier Restaurants România, a acționat întotdeauna în mod transparent și în conformitate cu legea.

Contractul de Asociere semnat în 1995 între companie și Consiliul General al Municipiului București a fost încheiat pentru o perioadă de 25 de ani, cu posibilitatea extinderii. Perioada exactă pentru fiecare locație este stabilită separat, în funcție de data la care compania a preluat parcela respectivă de teren. În decembrie 2020, a fost semnat un act adițional la Contractul de Asociere, pentru prelungirea în aceleași condiții a contractului (inclusiv cota de asociere) strict pentru o perioadă de 90 de zile, pentru două locații în care perioada de asociere urma să expire în decembrie 2020 și, respectiv, ianuarie 2021. Acestea sunt informații publice. Contractul de Asociere presupune plata lunară a unei cote de asociere de către Premier Restaurants România, pe baza cifrei de afaceri realizate de fiecare dintre unitățile acoperite de contract.”

-

Scandalul a fost declanșat de consilierul general Aurelian Bădulescu care a anunțat ca îi va face plângere penală primarului general Nicușor Dan pentru că ar fi semnat ilegal prelungirea contractului de asociere între McDonald’s și Consiliul General al Municipiului București.

DETALII AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.