Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pune pastă de dinți în congelator: Trucul secret al japonezilor care îți va schimba viața

pexels.com
Pasta de dinti

Un truc foarte ingenios, aflat de la japonezi, sau de ce să înghețăm pasta de dinți în congelator. Gospodinele japoneze au descoperit cum acest gest minor poate fi util pentru cei care își doresc o curățenie impecabilă în bucătărie. Tot ce ai nevoie este pastă de dinți, tăvițe pentru cuburi de gheață și un congelator.

 

Un fund de tăiat este parte integrantă a multor procese culinare. Multe gospodine taie pe ea această placă totul, de la ierburi la carne. O planșetă din lemn arată frumos, dar, în timp, absoarbe diverse mirosuri, creând un amestec de neînțeles de arome.

Ce fac gospodinele japoneze când se confruntă cu o problemă ca aceasta? Iau pastă de dinți, umplu cu ea tăvițe de cuburi de gheață și le îngheață. Apoi freacă placa de tocat cu aceste cuburi.

Gospodinele care au încercat această metodă spun că trucul scapă cu ușurință de mirosul neplăcut și împrospătează acest instrument atât de nelipsit în orice bucătărie.

Adevărul este că pasta de dinți nu  curăță doar smalțul dinților, dar ajută și la curățenie. Substanța întărită nu numai că va lupta împotriva murdăriei, dar va îndepărta și mirosurile neplăcute. Aceasta este o alternativă excelentă la produsele de specialitate cumpărate din magazine.

Curăță unghiile sau farurile mașinilor cu pastă de dinți

 

Cel mai simplu mod de a congela pasta de dinți este să o punem în forme de gheață. După 5 ore în congelator, produsul va fi gata de utilizare. Frecați bucata de pastă de dinți înghețată, de exemplu, pe fundurile de lemn sau pe vasele care încă au mirosuri rămase după ce ați gătit carne sau legume cu o aromă înțepătoare.

Pasta de dinți va îndepărta, de asemenea, placa întunecată de pe tacâmurile pătate.

În plus, chiar și bijuteriile, farurile mașinilor sau, de exemplu, cizmele de cauciuc pot fi curățate în acest fel.

Nuanța galbenă a unghiilor este o problemă comună nu numai fumătorilor. Defectul poate avea mai multe cauze, dar există câteva modalități simple de a scăpa de el. Ei bine, ați înțeles ideea - una dintre ele este aplicarea pastei de dinți.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.